HOYA Sensity lencsék

Ha Ön aktív és mozgalmas életet él, fontos, hogy szemüveglencséi is lépést tartsanak életmódjával minden körülmények között. Mindegy, hogy épp ügyeket intéz beltéren, vagy hegyet mászik, a Sensity fényresötétedő szemüveglencsék rendkívül gyorsan alkalmazkodnak az aktuális fényviszonyokhoz, így Önnek nem kell váltogatnia szemüvegeit beltérről kültérre érve.

Típusok:

*Sensity 2

Ha Ön sokoldalú és aktív életet él, akkor a Sensity termékcsalád jelenti a tökéletes megoldást Önnek! A legújabb generációs Sensity fényresötétedő lencséink kültéren rendkívül gyorsan besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, tökéletes áttetszőséget biztosítva a tiszta látásélmény érdekében. A Sensity lencsék által nyújtott gyors reakcióidőnek, és az egyenletes, kiegyensúlyozott teljesítménynek köszönhetően Ön az élet minden
területén folyamatos látáskényelmet élvezhet. Szűrke, Barna, Zöld, Kék színekben.

*Sensity Dark

A Sensity Dark lencse kiváló választás azok számára, akik sok időt töltenek a szabadban. Ezek a lencsék még az autó szélvédője mögött is besötétednek. Szűrke, Barna, Zöld színekben.

*Sensity Shine

Extra stílusos megjelenés. A Sensity Shine lencse a stílusos tükrös rétegnek köszönhetően exkluzív megjelenést nyújt Önnek. A tükrös réteg intenzívebb kültéren, de visszafogott beltéren, ráadásul még az autó szélvédője mögött is besötétedik. Ezüstszürke, Bronzbarna, Smaragdzöld színekben

A *Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít, és lehetővé teszi, hogy a viselő mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

A Myself lencsék a forradalmi 3D Binokuláris Látás eljárásnak köszönhetően, megerőltetés nélküli fókuszváltás biztosítanak minden tevékenység során, beleértve a digitális eszközök használatát is!

A Könnyű Megszokás Technológia korábban nem tapasztalt, széles látómezőket biztosít minden távolságra, valamint optimalizált közeli és köztes látómezőt eredményez a digitális eszközök kényelmes használatához. Emellett, lehetővé teszi a lencsék igazán könnyű megszokását! Személyre szabott progresszív lencse, hogy minden távolságra tisztán lásson.

Progresszív lencsetípusok :

ID Innovatív multifokális lencsék a szemüvegviselők egyedi igényeire szabva:

Hagyományos multifokális lencsék:

Az olvasószemüvegek korszerű alternatívája

SupeReader szemüveglencséink a közeli távolságokhoz lettek kifejlesztve, és a jobb mélységélesség biztosítása révén nagyobb kényelmet és minőségi látásélményt nyújtanak a hagyományos olvasószemüvegekhez képest. Ideális választás azon 40 év felettiek számára, akik rendszeresen, intenzíven olvasnak akár hagyományos nyomtatott könyv, akár digitális eszköz formájában, illetve jelentős időt töltenek közeli távolságban végzett egyéb tevékenységekkel.