Gyermek szemvizsgálati szűrés Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében

A gyermek szemvizsgálat szűrés kiemelten fontos egy gyermek szemének fejlődésének és egészségének szempontjából is. A kisgyerekek gyorsan fejlődnek és nőnek, emiatt a szemproblémák időbeli felismerése igen fontos a megfelelő kezelés és korrekció biztosításához, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében. Egy gyermek szemvizsgálati szűrés oka, hogy felfedezze az esetleges szemészeti problémákat, ami lehet akár rövidlátás, távollátás és egyéb szemészeti rendellenességek is, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében.

A gyermek szemvizsgálati szűrést egy szakember végzi, aki a következőket figyeli:

 1. Életkor és fejlődési szakasz
 2. Szemészeti előzmények
 3. Látásvizsgálat
 4. Szemszabályozás és koordináció
 5. Szemnyomás
 6. Szem alapjának vizsgálata
 7. Szemüvegrecept felírása, ha szükséges

Kisbabák és gyermekek számára kellemes szemvizsgálatot tudunk biztosítani a Plusoptix orvosi eszközzel, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében. A Plusoptix egy olyan szemvizsgáló eszköz, amellyel úgy végezhető el egy szemvizsgálat, hogy az a gyermektől semmilyen aktív részvételt igényelne. Csak jelen kell lennie, és a szemcseppel történő pupillatágítás kellemetlenségeit sem kell elviselnie, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében.

A Plusoptix vizsgálattal az alábbi gyermekkori szembetegségek fedezhetőek fel, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében

 • rejtett kancsaság
 • fixálási probláma
 • a két szem közötti jelentős dioptria különbség
 • magas dioptria értékek

Az 1 éves kor alatti kancsalság e formáját a Plusoptix géppel lehet a legegyszerűbben kiszűrni, mivel ilyenkor még korrigálható a gyermek szeme, Budapest, 6.kerület (VI.kerület) közelében.

KAPCSOLAT

Budapest, 8.kerületi üzletünk

1071 Budapest, Bajza u. 2.
Tel./Fax: +36 1 342-7176
E-mail: raczoptika@raczoptika.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10-18, Szo: zárva

Budapest, 20.kerületi üzletünk

1201 Budapest, Baross u. 48-50.
Tel./Fax: +36 1 283-1482
E-mail: raczoptika@raczoptika.hu

Nyitva tartás:
H-P: 9.30-18, Szo: 9.30-13